tiistai 10. maaliskuuta 2009

Kuva-arvoitus :)

 

DSCF9702 copy

Mitka nämä kuvassa olevat "jutut" olevat? :) Vihje: kumpaakin käytetään samaan tarkoitukseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaus:

 

 

*rumpujen pärinää*

 

 

 

 

 

 

DSCF9704  DSCF9705

Ei varmaan tullut mieleen heti ekalla näkemällä?!? :)

Lisää malleja:

DSCF9706 copy

DSCF9707 copy

 

 

Tämä malli on "perinteinen". Näitä minullakin on useita.

 

 

 

 

 

Eli näiden töppösten nimi turkiksi on patik. Niitä pidetään kotona talvisin  ja ne on tehty villalangasta.  Pitävät jalat lämpiminä sekä tietenkin näyttävät paremmalta kuin pelkät villasukat :)

Kaikki ylläolevat sukat on kälyni tekemiä. Hän on todella hyvä käsistään ja aina tullessaan tuo mukanaan uusia malleja, joita on nähnyt joko telkkarissa tai ystävien kotona. Eilen saapui vaaleanpunaiset pitkät sukat sekä nuo mustat, avokas-malliset töppöset :) Laitoin niitä heti lisätilaukseen eri väreinä. Hyvä että jollain pysyy puikot käsissä oikein päin ja saa niillä jotain näin kaunista aikaan :)

19 kommenttia:

Sateenkaari kirjoitti...

MİNAPA TİESİN! enka katsonut viela alta lisaa. Aika paljon olen taallakin noita nahnyt.Varsinkin noita vaaleanpunaisen mallisia. kaikki ovat aivan ihania.Ensi talveksi ostan itsellenikin.

Unknown kirjoitti...

sateenkaari: minakin rakastan naita, ovat tosi ihania ja ihanan lampimia :)

Susadim kirjoitti...

IHANIA sukkia ja töppösiä! Veikkailin vaikka mitä, mutta en arvannut oikein :) Itse kuljen aina joko paljain jaloin tai sitten jonkin sortin villasukissa / töppösissä.

Inka kirjoitti...

Hauskoja!

Arvasin, että jonkunlaisia sukkia ovat, vaikka en tähän ilmiöön ollut törmännytkään (Antalyassa oli käytössä vaan terlikit).

Varmasti ovat lämpimiä! Mun suosikki oli ne, missä on pieniä punaisia kukkia ;)

Jael kirjoitti...

En olis arvannut!Ihanat nuo vaaleanpunaiset sukat!

MaaMaa kirjoitti...

Mä katoin, että ne mustat näytti pikkutyttöjen topeilta. Sitten luin, että molempia käytetään samaan tarkoitukseen, niin aattelin että jotain kaulureita ehkä ... mutta olivatkin siis aivan UPEITA töppössukkia!! Oikeesti tosi hienoja ja varmasti ihanan lämpösiä! Kyllä noissa kelpaa sipsutella! Paas hei mullekki tuleen, mun varpulit on aina jäässä! ;)

Unknown kirjoitti...

Susadim: Suomessa kun on hyva lammitys niin ei tartte pahemmin sukkia. Taalla mulla on kylmimpina aikoina 4 sukkaa paallekkain koska lattiat on tosi kylmat ja voit tulla kipeaksi. Viime talvena sain kunnon virtsiksen kun vain istuin vahan aikaa lattialla :( tana vuonna en tee samoja virheita.

Inka: Taallakin on terlikit myos kaytossa mutta nama on niille vaihtoehto :)

Yaelian: Kiitos :D

Maamaa: Hahaha, nauroin tolle pikkutyttojen topille :D Lahetan sulle virtuaalitopposet, sopiiko? :) Paljon lampoa myos extrana niiden mukana :)

MaaMaa kirjoitti...

Kiitos Heli virtuaalisukista, varpaita alko heti lämmittämään :)!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania! Olen aina tykannyt tuon mallisista tossuista. Myos pehmeasta fleecesta tai sametista tehdyt ovat tosi mukavia. Nyt haluaisin itsekin alkaa tekemaan noita, kunhan paasen vaan alkuun.. :)

Maria

Sirokko kirjoitti...

Minäkin tiesin! Olen noita itsekin joskus tehnyt (aikoja sitten)virkkaamalla. Kivoja vierastossuja. Tykkäsin varsinkin noista sandaalin näköisistä punaisilla kukilla.

Hauskoja sukuhulinoita toivottelen, vähän aina stressaa mutta loppujen lopuksi on ihan kivaa vaihtelua (riippuu tietty vähän ihmisistä.

Unknown kirjoitti...

Maamaa: Ole hyva :)

Maria: Fleece-tossut ovat minunkin mielesta ihania :) Samettisiin en olekaan viela tormannyt. Eikun puikot heilumaan vaan! :)

Sirokko: Meilla ei naita yleensa vieraille kaytettaviksi anneta, ehka vain lahjoina ainoastaan :)
Meilla on ollut ihan kivaa tahan mennessa, mutta tassa on viela pari viikkoa aikaa :D
Kiitos paljon toivotuksista kuitenkin!
Hyvaa keskiviikkoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania malleja varsinkin noi kaks ekaa<3Saiskpa tollaset :)

ii kirjoitti...

Vai ei Suomessa tarvita sukkia! :D

terveisin eräs joka asuu vanhassa puutalossa

Elegia kirjoitti...

Aivan ihania ja tuli kyllä ihan puskan takaa. En siis olisi arvannut oikein. Veikkasin jotain kauluria tai kaulaliinaa, sukat eivät olleet ekana mielessäni :D

Rakastuin tuohon korkeaan saapikasmalliin ja noihin mustiin "avokkaisiin", joissa on hopeakoristusta. Tahtoo tahtoo!!!

En ole tällaisia ennen nähnyt, nerokas idea ja villasukille olisi kyllä Suomessa käyttöä - usein kesälläkin ;)

Unknown kirjoitti...

ekku: Voin talla hetkella lahettaa ainoastaan virtuaalisukkia halukkaille! Sinullekin tulee yhdet :)

ii: No joo, kylla minakin Suomessa pidan aina villasukkia jaloissa. Turkissa taasen on PAKKO pitaa sukkia aina kylmaan aikaan :)

Elegia: Makin ekan kerran naita pyorittelin kadessa ja raaputin paata miettien mita ihmetta ne voi olla :) Mutta kylla ne on tosi hyvan nakoiset jalassa ja lampimat!! Sinulle lahti myos virtuaalisukkapari! :D
En tiennytkaan etta pidat kesallakin sukkia?! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Aivan ihanat töppöset, etenkin noi pitkävartiset vaaleanpunaiset =)Olen aikoinani asunut Turkissa useammankin kesän ja käytin kesäisinkin villasukkia kämpässä, koska lattiat ovat laattaa ja ilmastoinnin takia monesti hyvinkin viileät... (Hullu minä, I know...) =D Oma anoppilani on nykyään Egyptissä ja kylläpä sielläkin käytän aina villasukkia/töppösiä, mikäli tallustelen laattalattioilla, olis sitten kesä taikka talvi ;)

Suhteellisen uutena sun blogissa ja uteliaana ajattelin kysäistä, että miten olette miehesi kanssa tavanneet?

Mukavaa viikonloppua,

-Heidi-

Unknown kirjoitti...

Heidi: Tervetuloa lukemaan blogiani :) Missapain Turkkia asuit? :) Meillapain taalla Mersinsissa kesat on niin kuumia ettei oikein mitaan voi pitaa paalla :) Oikein makaan kesaisin laattalattioiden viileydessa :D
Me olemme mieheni kanssa ekan kontaktin tehneet netissa, yhden chat-ohjelman avulla. Sen jalkeen tapasimme livena Istanbulissa joka olikin alku meidan suhteellemme :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas meilta loytyi jotakin yhteista, nimittain mekin tapasimme juuri noin :)

Maria

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Asuin Marmariksella pari kesää sekä Alanyassa. Viihdyin oikein hyvin, mutta kohtalo kuljetti kuitenkin Välimeren toiselle puolen ja naimisiin egyptiläisen kanssa =)

Egyptissäkin on kesäisin todella kuuma (anoppilan suunnalla jopa +45 -> ), siltikin laattalattioilla käytän töppösiä ilmastoinnin takia (kuten sanoin, hullu minä!!). Miehenikin aina naureskelee minulle ja sanoo, ettet sä voi olla Suomesta kotoisin, taidat olla Sudanista =D

Mukavaa viikonloppua ja keep up the good work =)

-Heidi-

>