sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Voi että mikä päivä...

Tänään olen ollut vuoristoratamaisesti onnen kukkuloilla sekä tiukasti maan päällä. Viime päivien plussista yksi on muuttunut miinukseksi, valitettavasti.

Anoppi onkin tulossa lähiaikoina, ihan niin pian kuin HUOMENNA!! Eli se siitä kuukauden lomasta sekä turhaan tanssituista tuuletuksista. Huomenna on tiukka siivousurakka tiedossa, sekä tietenkin ruoanlaittoa, stressausta ja pakotettuja hymyjä. Vitsi vitsi, anoppini sekä käly ovat aivan ihania ihmisiä. Kivaa saada vaihtelua tähänkin kotiin (ehkä) :)

Perjantaina meidän leffailta meni aivan mahtavasti. Keskustelimme pitkälti yli klo kahteen asti ja koko leffan katsominen jäi siis täysin. Ehkä ensi kerralla :) Lauantain aamiainen oli myös peruttu koska palkkoja ei vielä oltu maksettu, joten kaikki eivät olisi päässet tulemaan. Myöhemmin sitten, toivottavasti.

Naistenpäivä oli aivan ihana. Aamulla mieheni toivotuksilla heräsin aurinkoiseen päivään. Aurinko kuitenkin vain näytti kasvojaan ja ilman valloitti inhottava, kellertävän pilvinen ja sumuinen säätila. Etelä- ja itä-Turkin on peittänyt valtava hiekkapilvi. Se pitää vielä aluetta hallinnassaan huomisen ajan, jonka jälkeen pilven odotetaan jatkavan matkaansa. No ehkä tämä ei ole ehkä kovin "ihana" asia mutta jatketaan...

Ennen aamiaista juttelin äidin kanssa ja samalla näin webbikameralla mun pienet serkkutytöt jotka olivat vierailulla Helsingissä. He kyllä toivat hyvän mielen loppupäiväksi :)

Kunnon aamupalan jälkeen luimme sanomalehtiä kun ovikello soi. Joku muhtar-ehdokas, Habib ties mikä, jakoi kaikille talon naisille isoja punaisia ruusuja sekä tietty omaa esitettään. Ihanaa saada ruusuja tälläisenä päivänä! :) Sanoinkin heti miehelleni että meidän on pakko lähteä ulos jos vaikka jossain jaetaan ilmaiseksi jotain muutakin!!

Kävelimme pitkän lenkin rannalle asti, kierrellen parissa kaupassa ostaen pieniä tärkeitä juttuja kuten mulle uutta hajuvettä :) Löysin tänään kaksi "aitoa" hajustetta hintaan 5 TL kappale eli 2,5 EUR. Tuoksuvat tosi lähellä alkuperäisiä tuoksuja joten hyvä ostos mielestäni :)

Illalla mieheni sitten antoi lahjansa: illan ilman ruoanlaittoa. Eli tilasimme illallisen ulkoata. Ei mitään erikoista: minulle kanadöneriä, miehelleni tantunia (Mersinin erikoisuus pikaruoka). Sen jälkeen teetä kaurakeksien kanssa, huomiseksi lähetän mieheni koululle perjantaina tekemäni omenapiirakan. Saavat hekin jotain nautittavaa välituntien ajaksi.

Illallisen jälkeen katsoimme romanttisen elokuvan josta jopa mieheni tykkäsi! Ensimmäistä kertaa joku romanttinen elokuva iski mieheeni, yllätyin. Minä tietenkin taas pillitin, vaikka olin jo leffan aikaisemmin nähnyt. Se vaan iski taas tunteisiin :) Ehkä itkin kuitenkin salaa anopin huomista tuloa, mutta sitä en ääneen sano....

Nyt nukkumaan hyvin tyytyväisenä sekä onnellisena :) Huomenna alkaa taas täysi hulina!
Mulla on myös hiusväri valmiina kunnon blondausta varten....kesä here I come!! :)

Hyvää alkavaa viikkoa!!!

12 kommenttia:

Susadim kirjoitti...

hihih, sulla on sopivan ilkikurillisen leikillinen asenne anoppiin :) Tämä auttaa saamaan pakotettuja hymyjä naamaan (ja vähän punaväriä..) eli käske anoppi istumaan olohuoneeseen teen keiton ajaksi. Omaan kuppiin jotain tujumpaa. Testattu on ja toimii :D (feikkinä vielä teepussin naru & lippulappu roikkui mukissani, ilman teepussia...)

Unknown kirjoitti...

Susadim, hei toi on MAHTAVA idis!! :D Mun pitaakin heti pistaa keittioon piiloon eri ilojuomalajeja :D Jos joku ihmettelee erikoista hajua sanon sitten aina etta juon laakarin mulle maaraamaa "yrttiteeta" :D
Kiitos! Pelastit paivani!! :D

MaaMaa kirjoitti...

:D Loistoidea Susadimilta! :D
Kuinka pitkäksi aikaa anoppi&käly tulee kyläilemään?

Naistenpäiväsi kuullosti tosi hyvälle; paljon kivoja juttuja ja ruusukin tuotiin kotiovelle! Jesh! :)

Minkä romskun leffan katoitte?
Mun mies ei myöskään niihin ole noin yleensä kovin lämmennyt, mutta katsoo niitä aika kiltisti kuitenkin - varmaan siksi, että voi naureskella puseroonsa kun mä oon aina niin liikuttunut sekä iloisista että surullisista lopuista :)

Unknown kirjoitti...

Maamaa: Jos sanoisin etta liian pitkaksi aikaa niin sopisiko? :D Ennen vaaleja he lahtevat kylla takaisin :)
Katottiin taas leffa Twilight. Se on taydellinen naisten leffa, jonka ei niin pitaisi miehiin iskea. Mutta mieheni mielesta vampyyrit ja se rakkaustarina oli tosi mielenkiintoiset. Voi etta kun olin onnen kukkuloilla :)

BLOGitse kirjoitti...

Hiekkaa oli taallakin, ihan riittavasti!

Mukavia hetkia anopin kanssa...
pilke silmakulmassa
naen miten suomalaisella sisulla pidat ojennuksessa niin kampan kuin itsesi...

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Jael kirjoitti...

Ai sinäkin blondaat hiuksesi, katsoin jo että niin aikoi tehdä Ebrulikin.. Tuo hiekkapilvi oli täälläkin mutta meni jo ohi, oli ennen teitä täällä.

Hih,hauska vihje Susadimilta ;-) Toivottavasti anopin vierailu menee ihan hyvin, vaikkei se maailman helpointa olekaan.

Hyvää viikkoa Mersiniin!

Anonyymi kirjoitti...

Munkin piti kysyä, mikä leffa oli kyseessä. En ole tuota nähnyt, mutta olen kyllä lukenut kirjan suomeksi, sen sarjan ensimmäisen osan.
Katsoin itse eilen turkkilaisen romanttisen komedian Aşk tutulması. Tällä viikolla tänne tulee yhteen elokuvateatteriin Issız adam, jonka näkemistä olen niin kauan odottanut. Hiihtolomalla katselin paljon elokuvia: mm. Slumdog Millionaire ja Recep İvedik 2. :)

Uusi hiusväri ja uudet tuoksut tuo varmasti keväisen olon. Mustakin oli kiva mennä takaisin kouluun loman jälkeen uusi kirkkaanpunainen kevättakki päällä. Ja jaksoin kumma kyllä herätä aikaisin, kun linnut lauloivat niin iloisesti ikkunani takana! :)

Kyllä varmasti selviät kaynanasta. Kolay gelsin! ;)

Kaikkea hyvää uuteen viikkoon, Heli!

Sateenkaari kirjoitti...

Mina myös halun toivotella anopin vierailuun "kolay gelsin". Minulla toimi pitkaan anopin ja apen(rauha heidan muistolleen)sijaisena mieheni aidin sisko ja hanen miehensa.Niin kultaisia ihmisia. Molemmat nukkuivat pois reilu vuosi sitten.
Katsoitko,mihin pain se hiekkapilvi teilta suuntasi matkaansa. Ei kai vain tanne meilleppain.Juuri tanaan tein suursiivouksen parvekkeillamme.

Unknown kirjoitti...

Blogitse: Meilla ei onneksi hiekka lentanyt ympariinsa joten siivousta ei tarvinnut sen takia tehda :) Sulle paljon jaksamista luonnonvoimien kanssa.
Hyvaa alkavaa viikkoa sinullekin:)

Yaelian: Jep, olen jo muutenkin vaaleahiuksinen mutta nyt sitten vaalennan pari astetta lisaa. Nayttaa paremmalta, ainakin niin naytti kuvia katsoessa :)
Toivon mukaan hiekkapilvi ei takaisin tule kenellekaan :)

Sevda: Ahaa, oliko Ask tutulmasi hyva? Issız adamista olen minakin kuullut paljon hyvaa mutten ole itse sita viela nahnyt. Recep Ivedik 2 ja Slumdog on myos munkin leffalistalla odottamassa :) Kerro etenkin tuosta viimeisesti minkalainen oli :)

Kylla se on kivaa tosiaan kun on jotain uutta elamassa. On se pienta tai isoa :) Minullekin tulee elamaan jotain uutta sapinaa kun saan uutta vaatetta pitaa tai varjaan hiuksia :) Toivon mukaan sinunkin pirteys jatkuu pitkaan! :)
Hyvaa alkavaa viikkoa! :)

Sateenkaari: Minakin rakastan anoppiani ja kalyani jotka ovat todella lampimia ihmisia. En usko etta hiekkapilvi sinnepain olisi tulossa. Ainakin uutisien mukaan se olisi jatkanut matkaansa kohti Itaa, Sırnakissa seka Cizressa oli ollut tanaan aivan tulipunainen taivas hiekkapilven takia. Jarkyttavan nakoista. Aivan kuin Marsissa...
Parvekkeesi ovat siis turvassa :) Eline sağlık vaan minultakin :)
Hyvaa viikon jatkoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aşk tutulması oli ihana, pidin kyllä. Slumdog-leffakin oli aika mainio, mukaansatempaava ja erilainen. Recep ivedik kakkosesta en lopulta niin välittänyt, ihan hauskahan se toki on. Ykköstä en olekaan nähnyt.

Kiitos! Vähän on ollut kurja loppupäivä, mutta kaipa tämä taas tästä... Olen aika ailahtelevainen: välillä itken, välillä nauran. On kiva että saan kirjoitella sinulle! :)

Sateenkaari kirjoitti...

Katsoin uutisista siita hiekkamyrskysta. Todella aika hurjan naköista. İlma aivan keltainen.

Anonyymi kirjoitti...

Olipas sulla kiva naisten päivä,ruusut ja kaikki :).Hyvä vinkki tuo juoman terästäminen:).Sitähän vois joskus kokeilla,kun tulee semmosia"pitkästyttäviä"vieraita.Tosta Slummdogista sen verran,et mun mielestä se oli tosi hyvä.Kannattaa kattoa.

>