torstai 23. syyskuuta 2010

Blogin paattaminen

Ne jotka tata blogia ovat lukeneet varmaan ovat huomanneet ettei kuukausiin ole tullut uutta postausta. Nykyisen elamantilanteeni takia en vain loyda aikaa ja energiaa blogin jatkamiseen joten virallisesti haluan sanoa etta se on nyt ohi. Turkin palmujen alta, rakkaudella paattyy osaltani tahan.

Ehka myohemmin aloitan uuden blogin, jos saan jonkun inspiraation. Mutta talla hetkella pelkka tietokoneella olo on melkein mahdotonta. Halukkaat loytavat minut facebookista, joka on minun tamanhetkinen sosiaalinen elamani :)

Iso KIITOS kaikille lukijoilleni, annoitte minulle tukea ja rohkeutta vaikeina aikoina ja jaoitte iloni hyvina aikoina. Toivon teille kaikille paljon iloa ja onnea elamaanne!

Olen myos onnellinen ihanista blogiystavista joita olen taman blogini avulla saanut. Kiitos kun olette olemassa!!

17 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihan ymmmärrettävää,pienten kaksosten kanssa varmaankin menee kaikki aika.Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti joskus ehkä päätät aloittaa uuden blogin.

ii kirjoitti...

Kaikkea hyvää nyt ja jatkossa!

Susadim kirjoitti...

Kiitos blogistasi Heli. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! ♥

mizyéna kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista ja kiva kun tutustuimme tätä kautta ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista. Tasta on ollut minulle korvaamattoman paljon apua tutustuessani elamaan Turkissa. Kaikkea hyvaa teille Mersiniin.

Maria Alanyasta

Meltem kirjoitti...

Kiitoksia mukavasta blogistasi. Varmasti touhua riittaa lasten kanssa ja toivotankin sinne naapuriin oikein hyvaa jatkoa. Vipellysta riittaa viela aika monta vuotta... :) mutta niin elamantayteista.

Sevda kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista, Heli! En valitettavasti ole enää facebookissa, mutta ehkä joskus jossain taas tavataan. Kaikkea hyvää!

Sirokko kirjoitti...

No varmasti aika kuluu vauvojen kanssa ihan täyspäiväisesti ja -öisesti. Oikein hyvää jatkoa perheellesi!

ebrufin kirjoitti...

Kiitos hetkista blogisi parissa- jatkakaamme siis Naamakirjassa:)

Aurora kirjoitti...

Toivottavasti sulla on taas joskus aikaa laittaa blogi pystyyn, sun juttuja on niin kiva lukea! Ja ilmoitathan sitten jos jatkat joskus? Halauksia sulle ja turkinpippureille, ukolle terkkuja. :)

ekku kirjoitti...

Ihan voisin kommentoida Auroran sanoin,mutta kiva kun saan olla face kamus ja nään ihania pikkasiasi kuinka kasvaa.Ovat oikeen hurmaavia jo nyt.

MaaMaa kirjoitti...

Hyvin ymmärrettävää, ettei pienten kaksosten kotiäitinä ole aikaa bloggailla - onneksi kuitenkin blogiasi pidit, sillä on ollut ihana sinuun tutustua!
Jatketaan jutustelua FB:ssä - haliterkut <3

anumorchy kirjoitti...

Hyvaa jatkoa teille kaikille!!!

Anne kirjoitti...

Jääkö blogi kuitenkin nettiin luettavaksi?

Hyvää jatkoa. :)

Minä kirjoitti...

Kiitos Heli tästä blogista, ilman tätä emme olisi tutustuneet ja tavanneet tutulla maaperällä Turkissa! Sinusta olen saanut ihanan ystävän <3

Sanush kirjoitti...

Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheelle sinne Mersiniin.Tulen ensi viikolla taas Alanyaan,samoille "kulmille".
Mukava oli lueskella juttujasi,liippasivat aika läheltä omaatän hetkistä tilannetta.Ja tulevaa elämääni koskien.
Haleja<3

Haau kirjoitti...

Kiva kuulla jotain teistä! Ymmärrettävää on, että nyt on aika keskittyä tärkeämpään. Harmi, että löysin blogisi vasta sen loppumetreillä, olisi ollut kiva seurata sitä reaaliajassa. Kaikkea hyvää teille sinne palmujen alle!

>